RMS Olympic | ob morebitnih težavah se lahko obrnete na osebje foruma. forever this way je role play game forum srednje težavnosti brez omejenega števila besed in brez cenzure. |
The forum staff | |
Latest topics | » jacqueline`s letter boxČet Jun 14, 2012 9:09 am by nelson abbot» fall, live, whack, stuckČet Jun 14, 2012 8:54 am by nelson abbot» my playlist.Čet Jun 14, 2012 8:51 am by eustace» klepet.Čet Jun 14, 2012 8:50 am by eustace» never sorry, never wrongČet Maj 24, 2012 12:27 am by elexendria westwick» turn the light off I wanna be with youSre Maj 23, 2012 6:09 am by elisabeth bell» The thing that is really hard and really amazing is giving up on being perfect and beginning the work of being yourself. Sre Maj 23, 2012 3:52 am by elisabeth bell» you'll be on my mind. forever and always.Tor Maj 22, 2012 7:38 am by elisabeth bell» cabin claimsPon Maj 21, 2012 8:34 pm by rosemary |
Credits | |
|
| cross, ophelia elizabeth | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
ophelia cross first class member
Število prispevkov : 22 Join date : 17/04/2012 Kraj : victoria, canada
| Naslov sporočila: cross, ophelia elizabeth Tor Apr 17, 2012 9:09 am | |
| -------------------------------------------------------BOARDING PASS--------------------------PERMISSION GRANTED TO COME ABOARDWHITE STAR LINE'S R. M. S. OLYMPIC-------------------------------------------------------ophelia elizabeth crosstwenty-five | victoria, canada | writer | to-be-engagedblila sem tu in tam, potovala iz kraja v kraj, ter iskala navdih, ki je bil zame zmeraj tako zelo pomemben. če že ne za kaj drugega, je denar vsaj pomemben za to, da si v tem življenju lahko privoščim potovanja iz kraja v kraj. verjetno pa navdih ni pomemben le zame, pač pa tudi za moj poklic, ki je, kot verjetno že veste, saj me verjetno gotovo od kod poznate, pisateljica. resnica je, da zelo rada govorim o drugih in se ubadam z težavami drugih, o sebi pa bi težko kaj več povedala, kajti vse, kar sem, vedo tisti, ki me obkrožajo. sama nikoli ne bi uporabila izraza svoje sestre, katera je nadme vedno gledala zviška in mi poskušala preprečevati druženje z ljudmi, ki so bili zmeraj ‚nižje' od mene. pa mi povejte, je kaj narobe s tem, da se poskušam imeti super tudi takrat, ko se na našem vrtu ne odvija kakšna izmed tistih, standardnih visokorednih zabav, katere me večino časa uspavajo? ah, ja, saj sem vedela, da me ne razumete. saj ne, da ne bi bila zadovoljna s svojim življenjem nikakor ne. navsezadnje, imam vse, kar bi si želelo vsako dekle tega časa: kolikor toliko razumevajočo družino, izjemnega 'skoraj' zaročenca in nekaj takoimenovanih prijateljev, s katerimi ohranjam stike tu in tam, občasno, kolikor pač je mogoče v današnjih časih in če si seveda jaz. no sedaj, to pa je zvenelo nekoliko samovšečno, kajne? no vidite, to je tudi ena izmed tistih mojih slabosti ko govorim o sebi, velikokrat namreč zven mojih besed sogovorniku da vtis, kot da sem nekoliko... hm, vzvišena? sedaj pa mislim, da imate dovolj. to pa bo tudi vse, kar imam za povedati. moje ime še enkrat, za tiste ki me ne poznajo? ophelia cross. -----------------------------ohai thur. i go by nickname THE QUEENIE in sem 19 (skoraj 20) staro dekle iz Ljubljane, še zmerej mahnjeno na rpg-je, čeprav ze zadnje čase bolj ali manj sušno, vsaj na slovenski sceni. ampak ej, upam da se bomo s tem forumom vsaj malce pobrali, ker je pač vsaj po mojem mnenju tko izjemno original [zgodovinske tematike nisem vidla že 1000 let, in sm res zelo zelo zelo vesela, da je tole prišlo na moj uč tudi]. yea, that'll be all from me.trenutno me ne vidite na nobenem drugem rpgju, ker me preprosto al ne pritegnejo dovolj, ali pa pač čez nekaj časa zgubim voljo do pisanja, ker mi je vse skupaj mal preveč ... sodobno? bi lahko rekla xD no offense though! ----------------------------- | |
| | | rosemary staff member
Število prispevkov : 136 Join date : 09/04/2012 Age : 31
| Naslov sporočila: Re: cross, ophelia elizabeth Tor Apr 17, 2012 9:12 am | |
| | |
| | | | cross, ophelia elizabeth | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |