we'll stay forever this way
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
RMS Olympic

ob morebitnih težavah se lahko obrnete na osebje foruma. forever this way je role play game forum srednje težavnosti brez omejenega števila besed in brez cenzure.
The forum staff
CBOX
Latest topics
» jacqueline`s letter box
broussard, achille bastien EmptyČet Jun 14, 2012 9:09 am by nelson abbot

» fall, live, whack, stuck
broussard, achille bastien EmptyČet Jun 14, 2012 8:54 am by nelson abbot

» my playlist.
broussard, achille bastien EmptyČet Jun 14, 2012 8:51 am by eustace

» klepet.
broussard, achille bastien EmptyČet Jun 14, 2012 8:50 am by eustace

» never sorry, never wrong
broussard, achille bastien EmptyČet Maj 24, 2012 12:27 am by elexendria westwick

» turn the light off I wanna be with you
broussard, achille bastien EmptySre Maj 23, 2012 6:09 am by elisabeth bell

» The thing that is really hard and really amazing is giving up on being perfect and beginning the work of being yourself.
broussard, achille bastien EmptySre Maj 23, 2012 3:52 am by elisabeth bell

» you'll be on my mind. forever and always.
broussard, achille bastien EmptyTor Maj 22, 2012 7:38 am by elisabeth bell

» cabin claims
broussard, achille bastien EmptyPon Maj 21, 2012 8:34 pm by rosemary

Credits

broussard, achille bastien

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
achille broussard
second class member
second class member
achille broussard

Število prispevkov : 15

broussard, achille bastien Empty
ObjavljaNaslov sporočila: broussard, achille bastien   broussard, achille bastien EmptySob Apr 21, 2012 10:40 pm

-----------------------------
--------------------------
BOARDING PASS
PERMISSION GRANTED
TO COME ABOARD

WHITE STAR LINE'S
R. M. S.
OLYMPIC

broussard, achille bastien Forpost

achille bastien broussard
23, versailles, france,
painter, single

nikoli ne veš, kje se boš znašel - bodi pripravljen na vse, kajti tudi nemogoče je mogoče. lahko bi se reklo, da je to moj moto. nikoli namreč nisem pričakoval, da bom postal slikar, kaj šele, da bi se v prvem letniku fakultete za biologijo preprosto dvignil med oblake in nekega dne nehal hoditi v tisto pusto zgradbo umazano bele barve. vedel sem, da to ni zame – sem svobodna duša, ki sovraži vsako najmanjšo sled odvisnosti od nekoga ali nečesa. na živce mi gre že, če moram koga prositi za pomoč. mogoče se to za zasanjanega človeka zdi čudno, vendar pa sem popolnoma samostojen; od vedno sem bil. moji starši so bili zaradi tega velikokrat nejevoljni, saj se je ta silna samostojnost prepletala še s precejšnjo mero svojeglavosti, kar je ustvarilo precej težavnega najstnika. vendar me to ni pretirano motilo, saj svojih staršev nikoli nisem maral. bila sta preveč hladna in brez čustev – z malce pretiravanja bi lahko rekel, da je imel še okostnjak v sebi več življenja kot onadva. preprosto sta se čisto preveč zavedala sveta in to ju je naredilo popolnoma otopela. bilo je grozno, ko sem ju moral marsikdaj dobesedno udariti, da sta se malce zmenila zame. to je bilo zelo neprimerno okolje za otroka, ki odrašča, zato sem se verjetno tudi razvil v tako samostojno osebo. in resnično srečen sem, da sem se ju rešil. niti sanja se mi ne, kje sta in kaj delata, ali ju kaj skrbi zame ali me prezirata. to me sploh ne zanima, zdaj je zame pomembno le to, da imam svoje življenje in sem z njim zadovoljen, da mi nič ne manjka in da počnem to, kar sem si od vedno želel, čeprav je bila želja prej potlačena.

hello (: moje ime je ivana, stara sem 13 let in se z rpgjem ukvarjam že precej časa - približno od mojega 10. leta. resnično obožujem rpgje in nasploh pisanje, zadnje čase pa se vedno več ukvarjam tudi s fotografijo, za katero me je navdušil naš prijatelj. mislim da drugih pomembnih stvari ni, o prejšnjih likih ne vem kaj povedati ker se jih ne spomnim... sem imela zdaj eno dooooolgo pavzo tko da, ja, i missed rps much (:
Nazaj na vrh Go down
eustace
staff member
staff member
eustace

Število prispevkov : 79
Kraj : southampton - new york

broussard, achille bastien Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: broussard, achille bastien   broussard, achille bastien EmptySob Apr 21, 2012 11:14 pm

broussard, achille bastien SPREJET
Nazaj na vrh Go down

broussard, achille bastien
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1