RMS Olympic | ob morebitnih težavah se lahko obrnete na osebje foruma. forever this way je role play game forum srednje težavnosti brez omejenega števila besed in brez cenzure. |
The forum staff | |
Latest topics | » jacqueline`s letter boxČet Jun 14, 2012 9:09 am by nelson abbot» fall, live, whack, stuckČet Jun 14, 2012 8:54 am by nelson abbot» my playlist.Čet Jun 14, 2012 8:51 am by eustace» klepet.Čet Jun 14, 2012 8:50 am by eustace» never sorry, never wrongČet Maj 24, 2012 12:27 am by elexendria westwick» turn the light off I wanna be with youSre Maj 23, 2012 6:09 am by elisabeth bell» The thing that is really hard and really amazing is giving up on being perfect and beginning the work of being yourself. Sre Maj 23, 2012 3:52 am by elisabeth bell» you'll be on my mind. forever and always.Tor Maj 22, 2012 7:38 am by elisabeth bell» cabin claimsPon Maj 21, 2012 8:34 pm by rosemary |
Credits | |
|
| abbot, nelson zachary | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
nelson abbot staff and crew
Število prispevkov : 29 Join date : 22/04/2012 Age : 28
| Naslov sporočila: abbot, nelson zachary Ned Apr 22, 2012 11:57 pm | |
| -------------------------------------------------------BOARDING PASS--------------------------PERMISSION GRANTED TO COME ABOARDWHITE STAR LINE'S R. M. S. OLYMPIC-------------------------------------------------------nelson zachary abbot26 let, melbourne avstralija, strežaj, samski; za večino avstralcev gre meniti, da so dobro željni, prestižni, urejeni in imenitni. čeprav mnogo ljudi meni, da se niti kosati ne morejo z imenitno družbo angležev in američanov še vedno zasedajo vrh svetovne smetane. in če ljudi poskusimo razdeliti v tri sloje od najbogatejših, ki se dobesedno kopljejo v denarju, pa do cerkvenih miši, ki zasedajo enkrat en kvadratni meter na pločniku sydney-a, potem bosta kaj hitro ugotovili, da se večina ljudi bolj nagiba k slednjemu. čeprav je bila naša otoška državica v prejšnjih letih še v večji krizi in se je moralo zapreti kar ducat tovarn, se danes ne moremo ravno hvaliti, da nam gre bolje kot američanom. howdy, ime mi je nelson. naš stari pregovor pravi, da se prvi otrok v družini vedno naužije boljšega zraka kot ostali. zatorej so me kot otroka vedno pitali s hrano in skrbeli, da sem naokrog hodil čist in urejen. za menoj so se rodile še tri sestre s katerimi je bilo sicer manj težav kot z mano, čeprav ne bi rekel da sem bil kdajkoli težaven otrok. rojen sem bil v srednjem razredu in na mesec sta starša povprečno zaslužila ravno toliko, da smo se preživljali. oče je bil po poklicu čevljar mama pa je varovala otroke bogatih ljudi. vedno sem si jo ohranil v spomin kot samozavestno žensko, ki pa je večino časa preživela z drugimi otroci kot z mano. a razumel sem dejstva, da je to edini način s katerim smo imeli lahko normalno življenje. njeni nadrejeni so zanjo lepo skrbeli in vedno je imela dovolj hrane in dovolj čistih oblačil. med tem ko sta starša delala in garala, sem jaz skrbel za mlajše sestrice, ki so me znale hitro spravit ob živce. bil sem starejši brat, za tisti čas ko staršev ni bilo doma - poglavar. ubogale so me in delale kar sem jim naročil. susan, allison in cathrine. moji mali zakladi ob katerih sem preživel večino otroštva. spomin mi kdaj pa kdaj naleti na to, da ni bilo vse tako lepo kot sedaj opisujem. garali smo za bogatejši sloj in velikokrat se je zgodilo, da oče v mesecu ni zaslužil niti centa - mamina plača pa ni bila dovolj, zato smo stradali. dokler nisem dopolnil osemnajst let sem živel doma. v domačem mestecu je bilo sicer lepo, a nikakor ni bilo tisto kar sem si vedno želel. res da sem hrepenel po ustrezni izobrazbi a sanje se je dalo kaj hitro opustiti. odpotoval sem v ameriko in poprijel za vsako mogoče delo. mogoče pa so bile govorice o avstralcih res prave. mogoče je moje ljudstvo delovno in verodostojno. a najbrž s tem ni nič narobe. pogrešam avstralijo in vsak dan pomislim na svojo družino. amerika je gromozanska in veličastna kot sem pričakoval. na ladji sem se znašel zgolj zaradi vez, ki sem si jih pridobil v ameriki. seveda delo natakarja ni kaj prida, a vsak zaslužek pride prav. sicer pa komaj čakam na to, da se bom nekoč lahko s ponosom v srcu in dvignjeno glavo vrnil denar in svoji družini povrnil ime. navsezadnje je bil priimek abbot nekoč na sami lestvici bogatih družin. howdy again, pa uživajte na ladji! -----------------------------mnogi me poznate pod imenom eustace. petnajst letnica iz okolice kranja. ponavadi precej zasanjana v svojih mislih. obožujem palačinke in vintage stil. rada govorim in pojem, prav tako imam že vnapre določene cilje. rada bi postala igralka, čeprav se verjetno mnogim zdi, da so to večemu otroška sanje, ki bodo slej kot prej izginile. a zame ne. nekako o tem sanjarim že nekaj let in poleg tega sem igrala že v dveh musiclih. obožujem vonj po košeni travi, svežih listih žepnic in vonj maminega parfuma. rada sem urejena in veliko dam nadruženje prijatelje. na tem forumu imam sem in admin team and lovely hosanna lanchester, so if you want something just ask me, honeys (:
-----------------------------
| |
| | | | abbot, nelson zachary | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |