madeline held first class member
Število prispevkov : 23 Join date : 14/04/2012
| Naslov sporočila: held, madeline daisy Sob Apr 14, 2012 2:29 am | |
| -------------------------------------------------------BOARDING PASS--------------------------PERMISSION GRANTED TO COME ABOARDWHITE STAR LINE'S R. M. S. OLYMPIC-------------------------------------------------------madeline daisy held24 let, sevenoaks, uk violinistka, samska"status je vse. to je stavek, katerega pomen sem se naučila že v mladih letih. ni pomembno kdo si v resnici ali kaj napraviš, za večino svojih sovrstnikov sem bila vedno tisti razvajen deklič, ki je z očetom živel v ogromni vili in to je bilo dovolj, da me je marsikdo zasovražil. mame nisem nikoli poznala, umrla je nekje pri mojih petih letih in vse, kar se od nje spomnim je njen mili, melodični glas, s katerim mi je nekoč prepevala uspavanke in po kateri verjetno izhaja tudi moja ljubezen do glasbe. po njeni smrti sem bila prepuščena svoji guveranti, očeta pa praktično nikoli ni bilo doma, bil je namreč vrhovni sodnik v londonu in vendo zaposlen kot mravlja. kot majhna deklica sem bila vesel, brezskrben otrok, ki se je skozi špranje v ograji plazila na sosednji travnik in nabirala cvetlice ter imela čajanke s svojimi punčkami. nič me ni spravilo v slabo voljo in imela sem tisto željo po dogodivščinah in ogromno domišlije. šele kasneje sem ugotovila, da v življenju ni vse tako preprosto, da ti status prinese kaj več od tega, da te ostali otroci iz mesta včasih ne pustijo, da se z njimi igraš. prenesti sem morala žaljivke, grde poglede, šepet za hrbtom in še kaj. pravzaprav se v vse podrobnosti niti ne bom spuščala, konec koncev to ni ravno vaša stvar. tako sem si čez leta utrdila kožo in postala povsem druga oseba, ki je dajala nekoliko hladen vtis, ki mu nič ne pride prav do živega. v resnici ni bilo čisto tako, a kaj potem. ljudem nikoli nisem dokazovala nasprotno, nikoli se nisem prepirala in spregovorila le, če je bilo to nujno potrebno. ljudem se niti nisem trudila dokazovati kaj čutim ali jim to obrazložiti. konec koncev so čustva le moja in samo moja stvar. edinokrat, da se lahko sprostim je verjetno, ko igram violino, takrat se potopim v glasbo in pozabim na vse. na dom je prihajal moj učitelj, ki me je naučil vsega, kar danes znam, a kaj hitro mi je začel govoriti, da sem ga v tem že presegla, čeprav sama tega nikoli ne bi rekla. nedavno sem dobila povabilo od filharmoničnega orkestra v new yorku, kar je seveda odlična priložnost in glavni razlog, da sem na tej čezoceanki. sicer pa madeline daisy held, me veseli." -----------------------------moje ime je ana in štejem šestnajst let. obožujem rpg in se s tem ukvarjam že kakšnih pet let, čeprav začetki niso bili ravno blesteči. sem velik odvisnik od serij, gledam jih cel kup, prav tako tudi knjižni molj in preberem vse, kar mi pride pod roke. kaj še? sem dokaj trmasta oseba, rada tudi sanjarim in sem potem razočarana, da stvari niso takšne, kot si jih zamislim v glavi. rada spoznam nove ljudi, nekoč pa bi rada tudi videla čim več sveta. and that's it, really. nič kaj zanimivega nimam za povedati, če pa vas kaj posebnega zanima - feel free to contact me via pm. ----------------------------- | |
|