KazaloIščiRegistriraj sePrijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
RMS Olympic

ob morebitnih težavah se lahko obrnete na osebje foruma. forever this way je role play game forum srednje težavnosti brez omejenega števila besed in brez cenzure.
The forum staff
CBOX
Latest topics
» jacqueline`s letter box
Registriraj se EmptyČet Jun 14, 2012 9:09 am by nelson abbot

» fall, live, whack, stuck
Registriraj se EmptyČet Jun 14, 2012 8:54 am by nelson abbot

» my playlist.
Registriraj se EmptyČet Jun 14, 2012 8:51 am by eustace

» klepet.
Registriraj se EmptyČet Jun 14, 2012 8:50 am by eustace

» never sorry, never wrong
Registriraj se EmptyČet Maj 24, 2012 12:27 am by elexendria westwick

» turn the light off I wanna be with you
Registriraj se EmptySre Maj 23, 2012 6:09 am by elisabeth bell

» The thing that is really hard and really amazing is giving up on being perfect and beginning the work of being yourself.
Registriraj se EmptySre Maj 23, 2012 3:52 am by elisabeth bell

» you'll be on my mind. forever and always.
Registriraj se EmptyTor Maj 22, 2012 7:38 am by elisabeth bell

» cabin claims
Registriraj se EmptyPon Maj 21, 2012 8:34 pm by rosemary

Credits
we'll stay forever this way

we'll stay forever this way - Sprejmi naslednje postavke za registracijo


Čeprav skušajo Administratorji in moderatorji tega foruma odstraniti ali popraviti neprimerna besedila tako hitro, kot je mogoče, ni mogoče preverjati vsakega sporočila. Zato vas obveščamo, da vsa sporočila, objavljena v tem forumu, izražajo mnenja in poglede avtorja sporočila in ne mnenja in pogleda upraviteljev, moderatorjev ali Administratorja (razen za njihova lastna sporočila) in zato za objavljena sporočila niso odgovorni.

Zavezujete se, da ne boste objavljali sporočil z zlonamerno, žaljivo, nespodobno, vulgarno, obrekljivo, sovražno, grozečo, obsceno ali katerokoli vsebino, ki lahko prizadene druge uporabnike, člane tega foruma. Upravitelj strani si pridržuje pravico, da vam kadarkoli, trajno ali začasno, delno ali popolno prepreči dostop do forumov (lahko obvesti tudi vašega ponudnika interneta). Zaradi tega so IP številke vseh objavljenih sporočil shranjene, da se uredijo sporni primeri. Strinjate se, da ima Administrator, upravitelj ali moderator tega foruma pravico odstraniti, popraviti, premakniti ali zapreti katerokoli temo, ko se mu zdi to potrebno. Kot uporabnik se strinjate, da se vsi podatki, ki ste jih vpisali shranijo v bazo podatkov. Podatki ne bodo posredovani tretji strani brez vaše privolitve upravitelju strani. Upravitelj, Administratorji in Moderatorji ne prevzemajo odgovornosti za morebitni poskus vdora v bazo, ki bi ogrozil te podatke.

Sistem na tem forumu uporablja piškotke (cookies), ki shranijo podatke na vaš osebni računalnik. Ti piškotki ne vsebujejo nobene informacije, ki ste jo vnesli zgoraj; služijo samo za to, da olajšajo spremljanje foruma v vaše zadovoljstvo. Vaš elektronski naslov bo uporabljen le za potrditev podrobnosti in gesla pri vaši registraciji, (ter za pošiljanje novega gesla, če je pozabite obstoječe geslo).

Klikni Registriraj se spodaj, če se strinjaš z omejitvami teh pogojev. Če si v dvomih, se posvetuj z upravljalci strani.