we'll stay forever this way
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
RMS Olympic

ob morebitnih težavah se lahko obrnete na osebje foruma. forever this way je role play game forum srednje težavnosti brez omejenega števila besed in brez cenzure.
The forum staff
CBOX
Latest topics
» jacqueline`s letter box
richardson, margaret dorothé EmptyČet Jun 14, 2012 9:09 am by nelson abbot

» fall, live, whack, stuck
richardson, margaret dorothé EmptyČet Jun 14, 2012 8:54 am by nelson abbot

» my playlist.
richardson, margaret dorothé EmptyČet Jun 14, 2012 8:51 am by eustace

» klepet.
richardson, margaret dorothé EmptyČet Jun 14, 2012 8:50 am by eustace

» never sorry, never wrong
richardson, margaret dorothé EmptyČet Maj 24, 2012 12:27 am by elexendria westwick

» turn the light off I wanna be with you
richardson, margaret dorothé EmptySre Maj 23, 2012 6:09 am by elisabeth bell

» The thing that is really hard and really amazing is giving up on being perfect and beginning the work of being yourself.
richardson, margaret dorothé EmptySre Maj 23, 2012 3:52 am by elisabeth bell

» you'll be on my mind. forever and always.
richardson, margaret dorothé EmptyTor Maj 22, 2012 7:38 am by elisabeth bell

» cabin claims
richardson, margaret dorothé EmptyPon Maj 21, 2012 8:34 pm by rosemary

Credits

richardson, margaret dorothé

Go down 
AvtorSporočilo
margaret richardson
first class member
first class member
margaret richardson

Število prispevkov : 22
Kraj : london, uk

richardson, margaret dorothé Empty
ObjavljaNaslov sporočila: richardson, margaret dorothé   richardson, margaret dorothé EmptyTor Apr 10, 2012 8:11 am

-----------------------------
    --------------------------
    BOARDING PASS
    PERMISSION GRANTED
    TO COME ABOARD

WHITE STAR LINE'S
    R. M. S.
    OLYMPIC

richardson, margaret dorothé Tumblr_m25v7jZWlS1qbmupjo1_500

margaret dorothé richardson
    27, cornwall, uk; profesorica, vdova

nobene potrebe ni po tem, da ljudem verjamete vsako besedo, ki so jo v svoji neumni naivnosti sposobni izreči. menda je že vso smetano v londonu obkrožila govorica, da sem umorila basila, mojega pokojnega moža, namreč. tragična nesreča gor ali dol, za mizo me lepo vzgojene gospodične opazujejo z grozo v očeh in bog ne daj, da bi se jim pretirano približala; v trenutku začnejo trzati in se nemirno presedati, kot bi se bale, da jim strežem po življenju. veste, problem je predvsem v tem, da vsi vedo, da basila nikdar nisem imela zares rada. bil je grob slabič z zlato goro pod palcem zaradi njegove velike arhitekturne sposobnosti in moja tedaj že precej obubožana mati je pri mojih osemnajstih pritiskala v poroko. dve leti kasneje je umrla, da sploh ne govorim o basilu. bil je prijeten človek, vsekakor ne dovolj, da bi si zaslužil prijetno življenje, pa tudi ne toliko neprijeten, da bi si zaslužil smrt. menda je s svojim preljubim fiatom zapeljal iz ceste; pogosto se ga je nacejal in se vračal domov z okusom konjaka na ustnicah, pa nisem rekla nič - kaj pa naj bi rekla, bil je tipičen angleški gospod, s čepico na glavi in lepo krojenim suknjičem in odličnimi vezami ter še boljšimi denarno-koruptivnimi povezavami. med tem sem jaz mirno delala kot profesorica v londonskem internatu za dekleta, po tragični novici pa sem kaj kmalu ugotovila, da v londonu ne bom prav dolgo preživela. zlobni jeziki sikajo, veste. najprej nisem imela pojma, kam bi sama s seboj - za tri mesece sem se vrnila v cornwall, kjer sem obiskala dedka. ta je rekel, kako pogumno, naj počnem vse, kar se za mlade dame ne spodobi. pa sem sklenila, da krenem proti neznani zemlji, saj veste, ker menda ponuja boljše življenje. prav smešno je, da sem po vsem tem končala na rms olympic. moj basil je namreč še preveč zvesto sodeloval pri gradnji; in zdaj, ko je pod rušo, se mi zdi, da oko vsakega zaposlenega in oko vsakega bogatuna, ki ga je poznal, name gleda z mislimi: "glej jo, psico, ubila je moža, zdaj pa v njegovi zapuščini išče bonitete".

rosemary, 18, your admin, your founder, your godess.
Nazaj na vrh Go down

richardson, margaret dorothé
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1