RMS Olympic | ob morebitnih težavah se lahko obrnete na osebje foruma. forever this way je role play game forum srednje težavnosti brez omejenega števila besed in brez cenzure. |
The forum staff | |
Latest topics | » jacqueline`s letter boxČet Jun 14, 2012 9:09 am by nelson abbot» fall, live, whack, stuckČet Jun 14, 2012 8:54 am by nelson abbot» my playlist.Čet Jun 14, 2012 8:51 am by eustace» klepet.Čet Jun 14, 2012 8:50 am by eustace» never sorry, never wrongČet Maj 24, 2012 12:27 am by elexendria westwick» turn the light off I wanna be with youSre Maj 23, 2012 6:09 am by elisabeth bell» The thing that is really hard and really amazing is giving up on being perfect and beginning the work of being yourself. Sre Maj 23, 2012 3:52 am by elisabeth bell» you'll be on my mind. forever and always.Tor Maj 22, 2012 7:38 am by elisabeth bell» cabin claimsPon Maj 21, 2012 8:34 pm by rosemary |
Credits | |
|
| zielinski, aleksander maksym | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
aleksander zielinski staff and crew
Število prispevkov : 39 Join date : 10/04/2012 Kraj : gdansk, poland
| Naslov sporočila: zielinski, aleksander maksym Tor Apr 10, 2012 8:40 am | |
| -------------------------------------------------------BOARDING PASS--------------------------PERMISSION GRANTED TO COME ABOARDWHITE STAR LINE'S R. M. S. OLYMPIC-------------------------------------------------------aleksander maksym zielinski26 let | gdansk, poland | poljski emigrant, strežaj na ladji | samski''revščina človeka ne zdela le v fizičnem pogledu. podplut pogled z udrtimi očmi in zanemarjena oblačila niso glavno znamenje, da se pred teboj nahaja nekdo, ki najverjetneje ni vreden tvoje pozornosti. največkrat se takšne ljudi nasploh spregleda. višji sloj odide mimo z visoko dvignjeno glavo, morda njihov nos zazna spremembo v zraku, a ne bodo se ozirali naokrog. revščina te najprej napade od znotraj, zunanjost niti ne šteje. ko začneš postajati neviden in si vreden toliko kot včerajšnji časopis, ki razmočen leži v umazani luži sredi gdanske ulice, takrat veš da si dosegel trdno dno. to bi bil pogled črnogledih pesimistov, ki so obupali nad sanjami o boljšem življenju. ti so tisti razcapanci, ki v smeteh iščejo denar in vsak kovanec zapravijo za pijačo. jaz? ni ga boljšega od podzemnih boksarskih dvobojev in občasnih iger pokra. rodil sem se v poljskem mestu gdansk, odraščal v sirotišnici in pri štirinajstih letih pobral nekaj svojih stvari ter se podal na ulico. vse od dne, ko sem prvič stopil nanjo, sem se namenil strogo naprej brez oziranja nazaj v preteklost. preživljanje iz dneva v dan prinese napeto vznemirjenje, nikoli ne veš, kje boš preživel noč - ali te bo na klopici v parku ujel dež ali pa boš zmrznil pred vrati stare pekarne. oobčasno kršim pravila in se podam v zmikavtske vode z nedolžnimi krajami za večje ribe od mene. pred letom dni pa sem dokončno zapustil rodno poljsko in se z vlakom pretihotapil v sanjski oddaljeni pariz. meseci so minevali, užival sem v sleherni pijači, sleherni ženski, dokler ni na moja vrata potrkala izjemna priložnost: plačan odhod v ameriko, vse kar je potrebno je nekaj opravljenega dela na čezoceanki, kjer bi moral od spredaj in zadaj streči bogataškim snobom. seveda sem sprejel - v upanju, da me moj predolg jezik in občasno kršenje pravil ne bosta spravila ob delo. pozdravljena, amerika! -----------------------------howdy. the name is (alek)sandra aka persuasion, osemnajstletna ljubljančanka, ki ima atm za sabo malce več kot sedem let RPG pisanja. obsedena z ramen nudlji. hočem imeti želvo po imenu boris. zjutraj rada jem čokolešnik, zvečer pa trdo kuhana jajca. popijem pet skodelic kave na dan. knjigarne in knjižnice so raj na svetu. če gre vse po sreči, bodoča študentka slovenščine in zgodovine na filofaksu. gledam nogomet in razgrajam pred televizorjem, kadar arsenal izgubi. knjižni molj. tv series whore. skrivaj zasledujem zvezdnike po internetu. kadim, kadar živci zmagajo bitko z razumom. nasploh malce premaknjena oseba z nepospravljenim podstrešjem. (: kontakt prek zs-ja, if you dare. ----------------------------- | |
| | | | zielinski, aleksander maksym | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |