we'll stay forever this way
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
RMS Olympic

ob morebitnih težavah se lahko obrnete na osebje foruma. forever this way je role play game forum srednje težavnosti brez omejenega števila besed in brez cenzure.
The forum staff
CBOX
Latest topics
» jacqueline`s letter box
baxter, phillip colton EmptyČet Jun 14, 2012 9:09 am by nelson abbot

» fall, live, whack, stuck
baxter, phillip colton EmptyČet Jun 14, 2012 8:54 am by nelson abbot

» my playlist.
baxter, phillip colton EmptyČet Jun 14, 2012 8:51 am by eustace

» klepet.
baxter, phillip colton EmptyČet Jun 14, 2012 8:50 am by eustace

» never sorry, never wrong
baxter, phillip colton EmptyČet Maj 24, 2012 12:27 am by elexendria westwick

» turn the light off I wanna be with you
baxter, phillip colton EmptySre Maj 23, 2012 6:09 am by elisabeth bell

» The thing that is really hard and really amazing is giving up on being perfect and beginning the work of being yourself.
baxter, phillip colton EmptySre Maj 23, 2012 3:52 am by elisabeth bell

» you'll be on my mind. forever and always.
baxter, phillip colton EmptyTor Maj 22, 2012 7:38 am by elisabeth bell

» cabin claims
baxter, phillip colton EmptyPon Maj 21, 2012 8:34 pm by rosemary

Credits

baxter, phillip colton

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
phillip baxter
first class member
first class member
phillip baxter

Število prispevkov : 13

baxter, phillip colton Empty
ObjavljaNaslov sporočila: baxter, phillip colton   baxter, phillip colton EmptyNed Apr 22, 2012 10:15 am

-----------------------------
--------------------------
BOARDING PASS
PERMISSION GRANTED
TO COME ABOARD

WHITE STAR LINE'S
R. M. S.
OLYMPIC

baxter, phillip colton 008a

phillip colton baxter
twenty-nine - redbridge, england – spy - engaged

če vam povem, da sem preprost ribič, ki je karto za prvi razred te prestižne ladje zadel v partiji pokra, mi boste verjeli? kaj pa če se vam prestavim kot oficir angleške mornariške plote, ki je na poti v združene države zaradi sklepanja zavezništva, bo to kaj bolje? spremenim se lahko pravzaprav v kakršnega koli človeka mi ustreza, si zamislim moje izmišljeno življenje do vsake najmanjše podrobnosti in lahko ste prepričani, da mi bodo verjeli vsi. nihče namreč ne sme vedeti, kaj sem zares po poklicu in koga zastopam. že dobrih deset let, od mojega dopolnjenega osemnajstega leta sem pripadnik ekipe, ki vohuni za britansko vlado. v tem pravzaprav ne vidim nič slabega, vse skupaj jemljem kot čast služenja domovini. ogromno časa preživim v tujini, prvih nekaj let mojega službovanja sem tako preživel v nemčiji in se tako spustil globoko v najvišje kroge politične oblasti. zadnja leta so moje naloge nekoliko krajše – to pa je tudi vse, kar vam lahko pove. saj veste, državne skrivnosti in podobne stvari. toliko pa vam lahko še zaupam, da phillip colton baxter ni moje pravo ime. v svojem življenju sem pravzaprav zamenjal kar nekaj identitet, phillip baxter pa je postalo moje novo ime približno leto in pol nazaj. takrat sem bil že dobri dve leti globoko v sami ruski mafiji britanskega podzemlja. pravzaprav mi ta naloga še vedno obuja grenke spomine, saj je edina naloga, ki je nisem dokončal, po drugi strani tudi edina, ki je dodobra pretresla moje zasebno življenje. v mafiji so namreč le nekaj tednov pred koncem moje naloge ugotovili mojo pravo identiteto in začel se je beg pred njimi – a mafiji ne uide nihče, tako da mi ni ostalo drugega, kot da sem uprizoril lastno smrt. pretrgati sem moral stike z vsemi ljudmi, ki so mi bili najbližje. in najhujše je bilo to, da sem za sabo pustil tudi ženo, kateri nisem smel sporočiti, kaj se je zgodilo z mano. čeprav je bila ljubezen mojega življenja, sem upal, da bo pozabila name in ne bo – tako kot je v njeni navadi – poskušala ugotoviti, kaj se je zgodilo z mano. to bi lahko namreč ogrozilo mojo novo identiteto in verjetno bi tako tudi mafiji prišlo na ušesa, da sem še vedno živ in zdrav in nosim v glavi vse njihove skrivnosti, za katere takrat niso želeli, da bi prišle do nepravih ušes. tako je james william macintosh postal phillip colton baxter in se iz londona za nekaj mesecev preselil v francijo, iz francije pa pred nekaj meseci v leeds. še vedno vohunim za britansko vlado, spremenil sem barvo las, narečje in si začrtal novo življenje. z novo bodočo gospo baxter. trenutno sem namreč zaročen in vsekakor upam, da se bo tale druga poroka srečneje končala kot se je moja prva.

okay, let's start. moje ime je jakob in sovražim, če me kdo slučajno pokliče jaka. starost se iz osemnajst počasi približuje devetnajst. trenutno me lahko dobite na defying gravity pod računom leona, na zadnjem oxfordu pa sem bil ravno tako pod imenom phillip. to je to, if you wanna know more, use PM.
Nazaj na vrh Go down
kaylee!?
staff member
staff member
kaylee!?

Število prispevkov : 82

baxter, phillip colton Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: baxter, phillip colton   baxter, phillip colton EmptyNed Apr 22, 2012 10:17 am

baxter, phillip colton SPREJET
Nazaj na vrh Go down

baxter, phillip colton
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1