we'll stay forever this way
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
RMS Olympic

ob morebitnih težavah se lahko obrnete na osebje foruma. forever this way je role play game forum srednje težavnosti brez omejenega števila besed in brez cenzure.
The forum staff
CBOX
Latest topics
» jacqueline`s letter box
wincehster, sara elenora  EmptyČet Jun 14, 2012 9:09 am by nelson abbot

» fall, live, whack, stuck
wincehster, sara elenora  EmptyČet Jun 14, 2012 8:54 am by nelson abbot

» my playlist.
wincehster, sara elenora  EmptyČet Jun 14, 2012 8:51 am by eustace

» klepet.
wincehster, sara elenora  EmptyČet Jun 14, 2012 8:50 am by eustace

» never sorry, never wrong
wincehster, sara elenora  EmptyČet Maj 24, 2012 12:27 am by elexendria westwick

» turn the light off I wanna be with you
wincehster, sara elenora  EmptySre Maj 23, 2012 6:09 am by elisabeth bell

» The thing that is really hard and really amazing is giving up on being perfect and beginning the work of being yourself.
wincehster, sara elenora  EmptySre Maj 23, 2012 3:52 am by elisabeth bell

» you'll be on my mind. forever and always.
wincehster, sara elenora  EmptyTor Maj 22, 2012 7:38 am by elisabeth bell

» cabin claims
wincehster, sara elenora  EmptyPon Maj 21, 2012 8:34 pm by rosemary

Credits

wincehster, sara elenora

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
sara winchester
first class member
first class member
sara winchester

Število prispevkov : 2

wincehster, sara elenora  Empty
ObjavljaNaslov sporočila: wincehster, sara elenora    wincehster, sara elenora  EmptyPon Apr 23, 2012 4:15 am

-----------------------------
--------------------------
BOARDING PASS
PERMISSION GRANTED
TO COME ABOARD

WHITE STAR LINE'S
R. M. S.
OLYMPIC

wincehster, sara elenora  Tumblr_lvm40hgKpV1qzhxwqo1_500

sara elenora winchester
twenty-two, london; uk, artist, engaged

»hm, jaz? torej, am, moje ime je sara elenora winchester, vendar mirne duše me lahko kličeš le sara. iskreno niti ne vem, kaj naj o sebi povem. dobro, sedaj delujem, kakor da… hja, saj vidite, res ne vem, kaj naj rečem. vedno so namesto mene govorili drugi, nikoli nisem izstopala, vedno sem bila le senca družine winchester. res, da spadam v prvi razred in vse, vendar tega vsega nisem bila nikoli navajena. iskreno, denar, dragulji ter drage stvari, mi niso bili nikoli po godu. res, ne maram vsega tega kar imamo, občutek imam kakor da me tiščijo v kot, da sploh se ne ozirajo, na moje občutke, le udarjajo po moči, ki jo ima naša družina. edino kar hočejo, je da to vse nasledim ter potem postanem tako brezčutna prasica, kakor oni. ni to zame, če bi se mene vprašalo, bi pobegnila iz našega sloja, saj vsak dan bolj me duši biti tam ter občutek imam, da me bo nekega dne le zadušilo, samo da tega noben ne opazi. hočem preprosto, da me spustijo iz te zlate kletke, ki to v bistvu niti ni. veste, kako zna biti bedno, če je tvoje življenje že začrtano, če točno veš, kaj se ti bo zgodilo jutri, pojutrišnjem, čez nekaj mesecev, let? verjemite, ni prijetno. celo moža, so mi že izbrali, vendar kaj ko tega človeka niti ne poznam, ne vem o njem praktično nič, razen imena in priimka in kar pričakujejo, da bom postala njegova žena? saj se niti ne druživa, samo za uradne pozdrave in tisti zaigrani objemi, samo zato, da bi bili najini starši ter družba zadovoljna. preprosto, ves čas moraš igrati, da si srečen, da si zadovoljen z denarjem ter imaš vse kar si želiš. dobro, po materialni strani res mogoče, vendar kaj, ko mi to praktično ne pomeni nič. lahko imam okoli sebe zlato, vendar tista sara v moji notranjosti še vedno kriči po izhodu iz vsega tega- le da noben tega ne razume, ne vidijo da je vse skupaj zame nočna mora. edino kar želim je, da končno pridem iz tega, da nekako zaživim življenje. ne vem kako mi bo uspelo, vendar že tako ali tako sem senca v njihovih krogih ter če me na vsaki zabavi ne bo, najbrž ne bodo spregledali, kajne? kajti res prekleto potrebujem svobodo iz vsega tega, le da to nihče ne razume. prav nihče, kljub temu, da te mogoče gledajo in opazujejo vsak dan. in kaj počnem tu? hja, še sama ne vem. podarili so nama karto, da si ustvariva boljše življenje, da drug drugega bolje spoznava. čeprav iskreno… ljubezen se iz nič ne more narediti ter vse skupaj je le še ena nočna mora v teh visokih krogih.«

hiheyhello! moje ime je tamara, ampak ja, na rpgju bolj nekako tams.^^ kakorkoli na rpgju pa sem že približno 3 do 4 leta, drugače pa sem 8teen years old chick, from šentjernej in obiskujem gimnazijo zadnji letnik- lahko letos držite pesti, da pridem čez maturo in na veterino jaa.:3 ; poznate me pa še kot benjamina na defying gravity. this is it and... stay in flowers.<3
Nazaj na vrh Go down
eustace
staff member
staff member
eustace

Število prispevkov : 79
Kraj : southampton - new york

wincehster, sara elenora  Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: wincehster, sara elenora    wincehster, sara elenora  EmptyPon Apr 23, 2012 4:17 am

wincehster, sara elenora  SPREJET
Nazaj na vrh Go down

wincehster, sara elenora
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1