colin simmons second class member
Število prispevkov : 3 Join date : 08/05/2012
| Naslov sporočila: simmons, colin gregory Tor Maj 08, 2012 7:54 am | |
| -------------------------------------------------------BOARDING PASS--------------------------PERMISSION GRANTED TO COME ABOARDWHITE STAR LINE'S R. M. S. OLYMPIC-------------------------------------------------------colin gregory simmons28, new york, nj, nezaposlen, ločenne verjemite ljudem, ki vam bodo rekli, da nepoštenega življenja ni vredno živeti. to so laži, in ljudje, ki se imajo za poštene, so tisti, ki vam najbolj nesramno lažejo v obraz. poznate tisto, "ne drezaj v ovčje gnezdo", kajne? tale pregovor vam bo prišel kar prav, ko pridemo do poizvedovanja o za vas popolnoma nerelevantnih zadevah. odrasel sem v jerseyju, mama je umrla, ko sem bil star pet let, oče, ko sem jih imel dvanajst. vzgajal me je stric, jimmy, ki je skrbel za moje dobro, odkar pomnim, tudi, ko sta bila moja dva še čila in zdrava. mamo je pobrala bolezen, oče si je pribil metek v čelo po tem, ko se je do konca zadolžil in za seboj je pustil mene in štiri leta mlajšo sestrico lilly. lilly.. no, lilly je zdaj odrasla in venomer zahteva, da jo kličemo liz ali elizabeth, svoj vsakdanji kruh pa služi s kurvanjem po atlantic cityju. nisem razočaran, če že, je ona razočarana nad menoj. jaz zdaj sodelujem z jimmyjem, saj veste, razvažam to in ono in poskrbim za to in ono. bil sem poročen, a carla se me je kmalu naveličala, češ da sem preveč odsoten, premalo ljubeč, preveč kurbirski. nisem prizadet, nisem nesrečen; to je samo zadeva, ki se tiče vzgoje. mene pač niso pravilno vzgojili. -----------------------------rosemary, 18, margaret richardson, did i hear you have a think for that cutiepie? ----------------------------- | |
|