RMS Olympic | ob morebitnih težavah se lahko obrnete na osebje foruma. forever this way je role play game forum srednje težavnosti brez omejenega števila besed in brez cenzure. |
The forum staff | |
Latest topics | » jacqueline`s letter boxČet Jun 14, 2012 9:09 am by nelson abbot» fall, live, whack, stuckČet Jun 14, 2012 8:54 am by nelson abbot» my playlist.Čet Jun 14, 2012 8:51 am by eustace» klepet.Čet Jun 14, 2012 8:50 am by eustace» never sorry, never wrongČet Maj 24, 2012 12:27 am by elexendria westwick» turn the light off I wanna be with youSre Maj 23, 2012 6:09 am by elisabeth bell» The thing that is really hard and really amazing is giving up on being perfect and beginning the work of being yourself. Sre Maj 23, 2012 3:52 am by elisabeth bell» you'll be on my mind. forever and always.Tor Maj 22, 2012 7:38 am by elisabeth bell» cabin claimsPon Maj 21, 2012 8:34 pm by rosemary |
Credits | |
|
| paulos, heleri maire | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
heleri paulos second class member
Število prispevkov : 15 Join date : 13/04/2012
| Naslov sporočila: paulos, heleri maire Pet Apr 13, 2012 7:18 am | |
| -------------------------------------------------------BOARDING PASS--------------------------PERMISSION GRANTED TO COME ABOARDWHITE STAR LINE'S R. M. S. OLYMPIC-------------------------------------------------------heleri maire paulos24 let, tallinn, estonia, svetovno znana pisateljica, ločenarodila sem se pred štiriindvajsetimi leti v glavnem mestu estonie, staršema marie paulos, belki, in ricu, ki je bil čistokrven črnec. zato pa je moja polt rahlo rjavkasto-bela. ker sem bila rojena v uglajeni, plemiški družini, sem bila vzgojena v prestižu in razkošju, služabniki pa so bi obede nosili kar v posteljo, kadar se mojim nogam ni dalo pristopicati v glavno jedilnico. moj oče se je temu vedno smejala, mama pa me je vedno okregala, češ, da nisem dober izgled. zdravnik je mami ob mojem rojstvu predpostavil diagnozo, da je verjetno neplodna(po mojem rojstvu)in tako se je meni popolnoma posvetila in postala sem glava družine. mama me je vsak dan vzgajal, oče pa me je hotel spremeniti v moškega; uspešno. večkrat sem se že pretvarjala, da sem moški, kadar sem se naveličala dolgih kril. ko pa sem bila stara devetnejst let, je mama zame našla popolnega moškega, vsaj tako je menila. čistokrven črnec az elyan je bil krut moški, ki me je bil pripravljen vzeti za ženo. naredil mi je otroka, nato pa odšel k prostitutkam. čez devet mesecev sem rodila dvojčka, majhno punčko, mojo soimenjakinjo v obeh imenih, ki ji bila izjemno podobna meni. njen enojajčni dvojček rico ez pa je bil očetovih potez, a njegova osebnost je bila posodobitev mojega očeta. heleri in rica sem imela rada, toda kmalu sem potrebovala odmor; otroka sem pustila pri starših in se podala na popotovanje. in zdaj... sem tu. -----------------------------moje ime je ines, stara sem deset let ter prihajam s posavja. moji drugi liki so še delphine na eragonu, sabriel in ethelena na forestu, veronika oilean in summer easton na elements of magic, maie erlend na defying gravity in trenutno še nesprejeti lik na oxfordu, raela rea erlend. ter elicia ella ese na hate me hard honey, ----------------------------- | |
| | | rosemary staff member
Število prispevkov : 136 Join date : 09/04/2012 Age : 31
| Naslov sporočila: Re: paulos, heleri maire Pet Apr 13, 2012 7:46 am | |
| | |
| | | | paulos, heleri maire | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |