RMS Olympic | ob morebitnih težavah se lahko obrnete na osebje foruma. forever this way je role play game forum srednje težavnosti brez omejenega števila besed in brez cenzure. |
The forum staff | |
Latest topics | » jacqueline`s letter boxČet Jun 14, 2012 9:09 am by nelson abbot» fall, live, whack, stuckČet Jun 14, 2012 8:54 am by nelson abbot» my playlist.Čet Jun 14, 2012 8:51 am by eustace» klepet.Čet Jun 14, 2012 8:50 am by eustace» never sorry, never wrongČet Maj 24, 2012 12:27 am by elexendria westwick» turn the light off I wanna be with youSre Maj 23, 2012 6:09 am by elisabeth bell» The thing that is really hard and really amazing is giving up on being perfect and beginning the work of being yourself. Sre Maj 23, 2012 3:52 am by elisabeth bell» you'll be on my mind. forever and always.Tor Maj 22, 2012 7:38 am by elisabeth bell» cabin claimsPon Maj 21, 2012 8:34 pm by rosemary |
Credits | |
|
| brown, courtney elle | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
courtney brown first class member
Število prispevkov : 50 Join date : 13/04/2012 Kraj : new york, usa
| Naslov sporočila: brown, courtney elle Pet Apr 13, 2012 7:59 am | |
| -------------------------------------------------------BOARDING PASS--------------------------PERMISSION GRANTED TO COME ABOARDWHITE STAR LINE'S R. M. S. OLYMPIC-------------------------------------------------------courtney elle browntwenty-six, new york, pianist, engagedpozdravljeni, vsi tisti, ki ne morete premagati skušnjave in iti mimo mene, ne da bi vsaj za trenutek pogledali proti mojim čudovitim lasem ali dolgim nogam, kakršnih vi zagotovo nimate in jih ne boste nikoli imeli. čeprav tokrat nočem biti nesramna je to zvenelo kar precej hudobno in samovšečno, kajne? ampak tako ali tako se boste morali prej kot slej navaditi mojega sarkazma, pa če boste hoteli ali ne. zdaj pa mi dovolite, da vam povem bistvo tega besedila, nekaj malega o sebi. moje polno ime je courtney elle brown, za vas gospodična courtney, za redke izbrance, ki se jim uspe prebiti v ožji krog prijateljev, ki je, mimogrede, izjemno majhen, pa court. prihajam iz new yorka in sem na tej ladji, ker... pravzaprav bežim pred svojim zaročencem. morda to deluje kot ena izmed tistih zgodb, kjer se na koncu vse konča srečno, princeska najde svoje princa na belem konju in živita srečno do konca svojih dni, morda si vse skupaj predstavljate kot tragedijo in pričakujete, da bom na koncu skočila v morje ali kaj podobnega in za vedno končala življenje, lahko vam pa namignem, da vse skupaj ni niti malo tako zanimivo, kot morda deluje na prvi pogled. spoznala sva se, preselila sem se k njemu v london, ugotovila sem, da ljubim drugega ter nato pobegnila nazaj proti domu. preprosto, kajne? ne vem točno kaj me čaka v prihodnosti, ampak po drugi strani tudi ne želim vedeti. prihodnost se mi sploh ne zdi pomembna in važno se mi zdi le to, da čimbolj uživam v vsakem trenutku svojega popolnega življenja in se ne oziram na to, kaj drugi mislijo o meni. ---------------------------------------------------------- | |
| | | rosemary staff member
Število prispevkov : 136 Join date : 09/04/2012 Age : 31
| Naslov sporočila: Re: brown, courtney elle Pet Apr 13, 2012 8:00 am | |
| | |
| | | | brown, courtney elle | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |