we'll stay forever this way
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
RMS Olympic

ob morebitnih težavah se lahko obrnete na osebje foruma. forever this way je role play game forum srednje težavnosti brez omejenega števila besed in brez cenzure.
The forum staff
CBOX
Latest topics
» jacqueline`s letter box
brown, courtney elle EmptyČet Jun 14, 2012 9:09 am by nelson abbot

» fall, live, whack, stuck
brown, courtney elle EmptyČet Jun 14, 2012 8:54 am by nelson abbot

» my playlist.
brown, courtney elle EmptyČet Jun 14, 2012 8:51 am by eustace

» klepet.
brown, courtney elle EmptyČet Jun 14, 2012 8:50 am by eustace

» never sorry, never wrong
brown, courtney elle EmptyČet Maj 24, 2012 12:27 am by elexendria westwick

» turn the light off I wanna be with you
brown, courtney elle EmptySre Maj 23, 2012 6:09 am by elisabeth bell

» The thing that is really hard and really amazing is giving up on being perfect and beginning the work of being yourself.
brown, courtney elle EmptySre Maj 23, 2012 3:52 am by elisabeth bell

» you'll be on my mind. forever and always.
brown, courtney elle EmptyTor Maj 22, 2012 7:38 am by elisabeth bell

» cabin claims
brown, courtney elle EmptyPon Maj 21, 2012 8:34 pm by rosemary

Credits

brown, courtney elle

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
courtney brown
first class member
first class member
courtney brown

Število prispevkov : 50
Kraj : new york, usa

brown, courtney elle Empty
ObjavljaNaslov sporočila: brown, courtney elle   brown, courtney elle EmptyPet Apr 13, 2012 7:59 am

-----------------------------
--------------------------
BOARDING PASS
PERMISSION GRANTED
TO COME ABOARD

WHITE STAR LINE'S
R. M. S.
OLYMPIC

brown, courtney elle 400x300

courtney elle brown
twenty-six, new york, pianist, engaged

pozdravljeni, vsi tisti, ki ne morete premagati skušnjave in iti mimo mene, ne da bi vsaj za trenutek pogledali proti mojim čudovitim lasem ali dolgim nogam, kakršnih vi zagotovo nimate in jih ne boste nikoli imeli. čeprav tokrat nočem biti nesramna je to zvenelo kar precej hudobno in samovšečno, kajne? ampak tako ali tako se boste morali prej kot slej navaditi mojega sarkazma, pa če boste hoteli ali ne. zdaj pa mi dovolite, da vam povem bistvo tega besedila, nekaj malega o sebi. moje polno ime je courtney elle brown, za vas gospodična courtney, za redke izbrance, ki se jim uspe prebiti v ožji krog prijateljev, ki je, mimogrede, izjemno majhen, pa court. prihajam iz new yorka in sem na tej ladji, ker... pravzaprav bežim pred svojim zaročencem. morda to deluje kot ena izmed tistih zgodb, kjer se na koncu vse konča srečno, princeska najde svoje princa na belem konju in živita srečno do konca svojih dni, morda si vse skupaj predstavljate kot tragedijo in pričakujete, da bom na koncu skočila v morje ali kaj podobnega in za vedno končala življenje, lahko vam pa namignem, da vse skupaj ni niti malo tako zanimivo, kot morda deluje na prvi pogled. spoznala sva se, preselila sem se k njemu v london, ugotovila sem, da ljubim drugega ter nato pobegnila nazaj proti domu. preprosto, kajne? ne vem točno kaj me čaka v prihodnosti, ampak po drugi strani tudi ne želim vedeti. prihodnost se mi sploh ne zdi pomembna in važno se mi zdi le to, da čimbolj uživam v vsakem trenutku svojega popolnega življenja in se ne oziram na to, kaj drugi mislijo o meni.

eva, fourteen, 1+
Nazaj na vrh Go down
rosemary
staff member
staff member
rosemary

Število prispevkov : 136

brown, courtney elle Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: brown, courtney elle   brown, courtney elle EmptyPet Apr 13, 2012 8:00 am

brown, courtney elle SPREJET

Nazaj na vrh Go down
https://foreverthisway.slovenianforum.com

brown, courtney elle
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» courtney's letter box
» courtney and hosanna - the main lonuge