RMS Olympic | ob morebitnih težavah se lahko obrnete na osebje foruma. forever this way je role play game forum srednje težavnosti brez omejenega števila besed in brez cenzure. |
The forum staff | |
Latest topics | » jacqueline`s letter boxČet Jun 14, 2012 9:09 am by nelson abbot» fall, live, whack, stuckČet Jun 14, 2012 8:54 am by nelson abbot» my playlist.Čet Jun 14, 2012 8:51 am by eustace» klepet.Čet Jun 14, 2012 8:50 am by eustace» never sorry, never wrongČet Maj 24, 2012 12:27 am by elexendria westwick» turn the light off I wanna be with youSre Maj 23, 2012 6:09 am by elisabeth bell» The thing that is really hard and really amazing is giving up on being perfect and beginning the work of being yourself. Sre Maj 23, 2012 3:52 am by elisabeth bell» you'll be on my mind. forever and always.Tor Maj 22, 2012 7:38 am by elisabeth bell» cabin claimsPon Maj 21, 2012 8:34 pm by rosemary |
Credits | |
|
| calvert, oliver pierce | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
oliver calvert third class member
Število prispevkov : 40 Join date : 13/04/2012 Age : 29 Kraj : haverhill`s, england
| Naslov sporočila: calvert, oliver pierce Pet Apr 13, 2012 9:14 am | |
| -------------------------------------------------------BOARDING PASS--------------------------PERMISSION GRANTED TO COME ABOARDWHITE STAR LINE'S R. M. S. OLYMPIC-------------------------------------------------------oliver pierce calvert27, haverhill`s; england , unemployed writer, divorcedkaj jaz ubogi tretje razredni sloj počnem na tej ogromni ladji ? je pogosto vprašanje zadnjih nekaj dni odkar sem v roke dobil to prestižno karto po čistem naključju. z veseljem bi vam povedal kakšno bolj zanimivo zgodbo kateri bi sledilo mnogo vzdihov in vzklikov toda za mojo karto se skriva precej bedna zgodba vredna lastnega smiljenja vendar zaradi katere bi morali oditi globoko v preteklost, ko sem bil le bedni pisatelj kateri je silil svoje knjige vsem možnim urednikom in vsem možnim pisateljem v pogled naletel pa sem le na zaprta vrata pred nosom. mnogi pravijo, da zaradi lastne trme volje do uspeha in odrešitve bednega stanu nisem odnehal,a to v resnici ni bil razlog. razlog je bil ta da sem precej samozavestno verjel vase in sem še dandanes prepričan da moja dela si romanja v koš kot se jim je godilo do sedaj ne zaslužijo, ter da so veliko bolj cenjena in spoštovana samo če jih ima v rokah prava oseba katere očitno sam nisem našel samo zato ker sem izrodek in uš najslabšega razreda. kljub vsem zvrhanim pogledom in posmehljivim nasmeškom pa se nikoli nisem počutil manjvrednega. prav zaradi svojega daru sem se počutil veliko višjega od njih, ki so se skrivali za močjo denarja jaz pa sem se skrival za močjo večne besede, ki ne zahteva veliko a spet toliko dela vloženega v en neprecenljivi stavek. sicer me je pisanje bolj kot ne težko popeljalo do te karte, a po mojih neuspelih poskusih in v obdobju ko mi je umrl oče sem spoznal to prelepo, očarljivo dekle in eno ter edino muzo mojega vsega življenja. koliko del sam jaz idiot napisal v misli na njo, se z njo celo poročil in že je zanosila, že je življenje dobilo upanje ko je splavila ter trapa se je le pobrala stran od mene tako hitro kot je v moje življenje prišla. meni pa je ostalo le zlomljeno pisateljsko srce in romantične novele so se spremenile v tragedije in pesmi upanja v pesmi izgube. še predno bi vse skupaj dojel sem se še bolj zaprl v svoj mali pisarniški prostor in se odprl svetu le ob nočnih urah, ko sem popival v zakotnih barih kjer se zbira vsa podgana mesta in ena noč je bila usodna za obrat življenja. pijan sem hodil po ulicah, se zapletel v nek pretep in zadnje kar se spomnim je bežanje z osvojenim lističem v roki. sledilo je bujenje ob jutru, ko je ob meni počivala prav ta osvojena karta in neumen bi bil če je ne bi unovčil in odšel v ameriko, kjer bodo ljudje spoznali moj dar in moj talent in bodo razumeli moje besede in ne bom le ena podgana v svetu več.
-----------------------------ohživjo dragi moji. pod likom oliverja se skriva šestnajstletno dekle iz ljubljane pod imenom alma (: zagotovo že mnogim stara znanka na rpg sceni, za mano je približno 5 let pridnega pisanja in ustvarjanja po raznoraznih forumih ampak prvič pa preizkušam sebe postaviti v leto 1911 and it`s going to be fun. skratka kavoholik ogromni. oboževalka potovanj in precej radovedno dekle, ki upa da se bo v svoji bližnji prihodnosti lahko vpisalo na študij komunikologije sicer pa včasih visoko nad oblaki včasih trdno z nogami na tleh. ----------------------------- | |
| | | eustace staff member
Število prispevkov : 79 Join date : 10/04/2012 Age : 28 Kraj : southampton - new york
| Naslov sporočila: Re: calvert, oliver pierce Pet Apr 13, 2012 5:00 pm | |
| | |
| | | | calvert, oliver pierce | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |