RMS Olympic | ob morebitnih težavah se lahko obrnete na osebje foruma. forever this way je role play game forum srednje težavnosti brez omejenega števila besed in brez cenzure. |
The forum staff | |
Latest topics | » jacqueline`s letter boxČet Jun 14, 2012 9:09 am by nelson abbot» fall, live, whack, stuckČet Jun 14, 2012 8:54 am by nelson abbot» my playlist.Čet Jun 14, 2012 8:51 am by eustace» klepet.Čet Jun 14, 2012 8:50 am by eustace» never sorry, never wrongČet Maj 24, 2012 12:27 am by elexendria westwick» turn the light off I wanna be with youSre Maj 23, 2012 6:09 am by elisabeth bell» The thing that is really hard and really amazing is giving up on being perfect and beginning the work of being yourself. Sre Maj 23, 2012 3:52 am by elisabeth bell» you'll be on my mind. forever and always.Tor Maj 22, 2012 7:38 am by elisabeth bell» cabin claimsPon Maj 21, 2012 8:34 pm by rosemary |
Credits | |
|
| take me where the angels fall, | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
ophelia cross first class member
Število prispevkov : 22 Join date : 17/04/2012 Kraj : victoria, canada
| Naslov sporočila: take me where the angels fall, Sre Apr 18, 2012 2:24 am | |
| ophelia elizabeth cross is 25 year old female writer from victoria and is engaged. oh, hej again. this will be ophe for y'all! zdej, glede tega, kakšna pravzaprav je nekako ne vidim smisla izgubljati besed, ker je bolj ali manj vse strnjeno tukaj, tako da če koga zanima, feel free to read :3. drugače pa je to dekletce dost odprto za res kakršnekoli povezavice vam padejo na pamet, je zelo zelo prijetna oseba za prijatelje, če je seveda v takšni družbi, ki ji ugaja. že kar nekaj časa se požvižga na to, v katerem razredu je oseba, s katero se pofovarja, tako da to verjetno ali eni, ali drugi strani ne bo ravno kaj povšeči, tako da tudi kakšen mutual dislike, bi se verjetno našel, ampak pač ja, tolde obodvoje s kakšnim zapletom zraven, ker se mi pač ne ljubi kakšne preveč random friends povezavice ven usekat . drama? no ja, i love that word. pač kakršnekoli kolikorkoli zakomplicirane povezavice mi resnično ležijo in jih mam zelo zelo rada, ker so pač izjemne za to, da rpg držijo v zagonu. tako da, če mate kakršnokoli ful konkretno idejo, bom bla zelo zelo zelo vesela, drugače pa lahko tudi jaz probam kaj spacat skupaj, pa bo že kaj (vsaj napol) originalnega vn prišlo. c o n n e c t i o n s ~ kaelyn as her really good friend. [almost a bestie ] + drama regarding kay's past richard as her friend, with some hidden feelings from his side + drama caleb as tba phillip as her fiancee with a tons of drama | |
| | | vixen macintosh first class member
Število prispevkov : 30 Join date : 21/04/2012 Age : 35 Kraj : aberdeen, scotland
| Naslov sporočila: Re: take me where the angels fall, Pon Apr 23, 2012 8:39 am | |
| hej hej!^^ okej glede na to, da imata obe tesno povezavo s phillipom oz jamesom, it's a must, da imata te dve eno super fajn sovražno povezavico? :3 ne vem koliko bo kaj ophelia izvedela o življenju svojega zaročenca in da ima še eno ženo nekje, ampak čeprav na začetku še ne vesta za skupne relacije med njima, se vseeno ne marata, kakor da gre za neko antipatičnost, ki se razvije v precej hudo sovraštvo? (: nekaj v tej smeri... if you're up for it^^ | |
| | | ophelia cross first class member
Število prispevkov : 22 Join date : 17/04/2012 Kraj : victoria, canada
| Naslov sporočila: Re: take me where the angels fall, Pon Apr 23, 2012 8:46 am | |
| oh ja, verjetno bo kar dost, tko čez nekaj časa izvedela . sicer ophe ful ni nek tip sovražnega človeka, ampak recimo da se je, po vsem tem času, ko sta bl skupaj izjemno navezala na phillipa in ji pač vixen predstavlja neko grožnjo, ja. glede tiste začetne antipatičnosti - let's be honest here, every woman has a sixth sense when it comes to their men, if she's very serious . tako da, sem čisto za za začetno antipatičnost že takoj v štartu. pol pa itak, ko zvesta druga za drugo in verjetno bo vixen prej zvedla za ophelio, glede na to, da se ophelii ne sanja o ničemer, trenutno - mogoče bi bla clo vixen tista, ki bi ji v napadu besa kej o tem razkrila? - kar pa pol itak pripelje do nekega neprikritega sovražnega odnosa. | |
| | | vixen macintosh first class member
Število prispevkov : 30 Join date : 21/04/2012 Age : 35 Kraj : aberdeen, scotland
| Naslov sporočila: Re: take me where the angels fall, Pon Apr 23, 2012 9:01 am | |
| great! ;D se ne marata in gresta eni drugi na živce, pri tem pa tudi vixen obtožuje ophelio, da ji je ukradla moža in vse - ampak s tem počakava dokler se pač neki stvari ne razkrije, da ne bi že vsega na začetku? lahko ji pa v napadu besa prikrito res kaj pove in je ophelii ni takoj od šokiranosti jasno, potem pa se ji posveti? seveda nastane cela drama, ko se ne vem naslednič ona spravi na vixen in se ves čas zapletata v burne prepire and so on (: ha, this should be fun^^ | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: take me where the angels fall, | |
| |
| | | | take me where the angels fall, | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |