RMS Olympic | ob morebitnih težavah se lahko obrnete na osebje foruma. forever this way je role play game forum srednje težavnosti brez omejenega števila besed in brez cenzure. |
The forum staff | |
Latest topics | » jacqueline`s letter boxČet Jun 14, 2012 9:09 am by nelson abbot» fall, live, whack, stuckČet Jun 14, 2012 8:54 am by nelson abbot» my playlist.Čet Jun 14, 2012 8:51 am by eustace» klepet.Čet Jun 14, 2012 8:50 am by eustace» never sorry, never wrongČet Maj 24, 2012 12:27 am by elexendria westwick» turn the light off I wanna be with youSre Maj 23, 2012 6:09 am by elisabeth bell» The thing that is really hard and really amazing is giving up on being perfect and beginning the work of being yourself. Sre Maj 23, 2012 3:52 am by elisabeth bell» you'll be on my mind. forever and always.Tor Maj 22, 2012 7:38 am by elisabeth bell» cabin claimsPon Maj 21, 2012 8:34 pm by rosemary |
Credits | |
|
| bennett, caleb luke | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
caleb bennett first class member
Število prispevkov : 6 Join date : 21/04/2012
| Naslov sporočila: bennett, caleb luke Sob Apr 21, 2012 7:15 am | |
| -------------------------------------------------------BOARDING PASS--------------------------PERMISSION GRANTED TO COME ABOARDWHITE STAR LINE'S R. M. S. OLYMPIC------------------------------------------------------- caleb luke bennetttwenty-four - london, uk - unemployed - married»življenje je… dolgočasno. res, v bistvu se ne dogaja nič pametnega, vse je tako velika, ogromna rutina. oh ne, ne začnite s tem, da sem še en razvajenec iz prvega razreda. dobro, prvi razred sem ter to in ono, vendar iskreno, kakor da mi je mar. saj smo ljudje vsi enaki, to, če ima pa kater več pod palcem kot drug, pa je eno navadno- saj veste, kaj mislim. iskreno, skoraj prepričan sem, da imajo tisti ostali več zanimivega v življenju kakor mi. lepo vas prosim, sedenje med zlatom, prebiranje knjig ter debatiranje o politiki? dajte no, saj to sploh življenje ne morete imenovati! in ja, ravno jaz, caleb luke bennett, ki naj bi spadal v ta najvišji krog ter nič kolikokrat slišite o drugih pohvale čez mene se zgražam nad našim načinom življenja, resnično in brez laži. torej ja, ime ste izvedeli, da ne gojim posebnih čustev do lastnega stana ker so dolgočasni kot smrt, namesto da bi uživali življenje dokler ga imajo tudi, sedaj pa… oh ja, poročen sem. saj to je tudi pomemben podatek kajne? torej moj zakon, z mojo najdražjo kaelyn je tako rečeno… v prepadu, bolj kot ne. ne, pa saj je bilo vse lepo in prav, vse v oblakih med samorogi in mavricami, nato pa se je začelo tisto temno obdobje, ki pa… no, iskreno ne vem kako je prišlo do njega. res sem jo imel rad, priznam. mogoče jo še imam, vendar čustvenost ni moja plat, tako da ne grem v podrobnosti, hvala. kakorkoli ja, vse je bilo puhasto in barvno, nato pa je čisto iz meni neznanega razloga prišla prevara iz moje strani- priznam, bila je ogromna napaka, tudi tiste ostale, ki so sledile, zgolj iz navade, vendar res, če bi kaj rekla, če bi v bistvu trznila, da bi se pogovorila o tem, bi spremenil zadeve. vendar ne, pristala je v postelji z mojim bratom, kar pa je… ni vredno komentarja, ja. priznam, to sem ji zameril in to pošteno. in tako se je začelo vse skupaj- poročena sva le še zato, ker morava biti, zaradi te družbe ter nepotrebnih zadev, medtem ko tisto kar sva bila nekoč že dolgo nisva. čeprav iskreno še vedno ne vem kaj čuti ona, o sebi ne mislim razglabljati, vendar v redu. kaj bo pač bo. kakorkoli, še kaj? sem nezaposlen, ker preprosto… imam pod palcem dosti ter s službo se mi res ne da ukvarjati. imam končan študij medicine, to pa je tudi vse. edino kar si zares želim je oditi iz te plemiške rutine, ki ti res ves čas diha za vrat, čeprav vem, da je to nemogoče. vendar sprobati ni greh kajne, da tako pravijo? no, zato sem tu, na tej veličastni ladji, novemu kraju naproti ter v tihem upanju, da tudi novemu življenju.« -----------------------------well hello lovely person who's reading this. sem klavdija, najbrž bolj znana pod aliasom claudia in na isti datum (razen letnice seveda), ko je titanik zadnjič videl dan, sem dopolnila osemnajst let. prihajam iz šentjerneja in ja, i'm lifetime fan of titanic. drugače pa ja, obiskujem športno gimnazijo, treniram karate, sem obsedenka s serijam esp. once upon a time and supernatural, prav tako pa tudi rpg lover and writer for about... 5 years, približno? kakorkoli ja, tole je o meni, forum je asdfghjkl awsome, sploh tematika in vse, na katero sem seveda več kot pahnjena in hja- i'm always open for contact on pm or smth, drugače pa bo tole to- goodbye till next time. <3 ----------------------------- | |
| | | kaylee!? staff member
Število prispevkov : 82 Join date : 10/04/2012 Age : 30
| Naslov sporočila: Re: bennett, caleb luke Sob Apr 21, 2012 7:21 am | |
| | |
| | | | bennett, caleb luke | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |