RMS Olympic | ob morebitnih težavah se lahko obrnete na osebje foruma. forever this way je role play game forum srednje težavnosti brez omejenega števila besed in brez cenzure. |
The forum staff | |
Latest topics | » jacqueline`s letter boxČet Jun 14, 2012 9:09 am by nelson abbot» fall, live, whack, stuckČet Jun 14, 2012 8:54 am by nelson abbot» my playlist.Čet Jun 14, 2012 8:51 am by eustace» klepet.Čet Jun 14, 2012 8:50 am by eustace» never sorry, never wrongČet Maj 24, 2012 12:27 am by elexendria westwick» turn the light off I wanna be with youSre Maj 23, 2012 6:09 am by elisabeth bell» The thing that is really hard and really amazing is giving up on being perfect and beginning the work of being yourself. Sre Maj 23, 2012 3:52 am by elisabeth bell» you'll be on my mind. forever and always.Tor Maj 22, 2012 7:38 am by elisabeth bell» cabin claimsPon Maj 21, 2012 8:34 pm by rosemary |
Credits | |
|
| bennett, kaelyn bethany | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
kaelyn bennett first class member
Število prispevkov : 15 Join date : 21/04/2012 Age : 30
| Naslov sporočila: bennett, kaelyn bethany Sob Apr 21, 2012 8:43 am | |
| -------------------------------------------------------BOARDING PASS--------------------------PERMISSION GRANTED TO COME ABOARDWHITE STAR LINE'S R. M. S. OLYMPIC-------------------------------------------------------kaelyn bethany bennetttwenty-three, london, UK, artist, marriedni bilo včasih vse tako kot je danes. ne. včasih je bilo lepo. bila sem prava mala princeska namišljenega dvora, ki je stal na ozemlju naše hiše. ne samo, da sem se sama obnašala tako kot, da sem resnično del kraljevske družine, tudi vsi ostali so me tretirali tako. bila sem očkova kraljična in mamin ponos. in resnično sem imela občutek, kot, da imam vse na svetu in mi tega nihče ne more vzeti. dneve moje mladosti sem prebijala z sosedovim fantičem. prijeten dečko katerega sem vzela kot svojega nekoliko starejšega brata in najboljšega prijatelja. in življenje je teklo tako. dan na dan. dan za dnem. šolala sem se doma, kajti starši so mi želeli omogočiti najboljšo izobrazbo. da ti nebo nekega dne treba biti odvisni od moškega, mi je nekega večera zašepetala mama v uho. a vedela sem, da to nebo čisto mogoče, kajti standardi so narekovali povsem podrejeno življenje deklet. no, ne povsem, a dovolj, da, če bi živela sama, nebi bila ravno na dobrem glasu. z izjemo, če bi postala guvernanta ali kaj podobnega, kar pa me ni ravno vleklo. in tako se je zgodilo. končala sem šolo, umetniško akademijo. če smo še malo bolj natančni smer glasba. zaradi premoženja moje družine sem pač lahko tvegala in se posvetila tistemu kar me je res veselilo. glasba. samo prisluhni tisti melodiji, ki prihaja iz bližnjega bara. lepo kaj? ja, počela sem tisto kar sem želela. vedno. in potem se je zgodilo. v prvem letniku sem bila, ko sva z calebom spoznala, da nekako resnično paševa skupaj in da je mogoče vredno tvegati. konec koncev sva bila kot rit in srajca od malih nog. on je pazil name, jaz sem ga zbadala in spravljala ob pamet. in nekako je prišlo do tega, da sva se poročila. zaročni prstan je bil majhen, a z dovolj velikim diamantom, da so mi zavidale vse prijateljice. bila sem srečna. bila sva srečna. in zakaj v pretekliku? ker imam občutek kot, da sem ptica ujeta v kletki. zlati kletki bi lahko zatrdila z ironijo v glasu. že nekaj časa med nama ni več tako kot je bilo včasih. že res, prva tri leta je bilo idilično. dva mlada, ki sta zaljubljena kot malo kdo, sanjata o družini, živita v hiši, ki so jima jo kupili starši, oba izobražena in z lepo prihodnostjo pred seboj. zakaj za vraga ga je potem zamikala postelja druge ženske? po naključju dekleta, ki je nekoč veljalo za mojo prijateljico. pha, ljubezen pa taka. bila je napaka iz njegove strani. čeprav ne zanikam dejstva, da sem se vsa užaljena in prevarana zatekla v posteljo njegovega brata. kakor, da bi mu hotela vrniti milo za drago. treznega razmišljanja v tistem trenutku nisem premogla in to se nama maščuje še danes. včasih imam občutek, da ni več isto, spet drugič se ob njem počutim kot včasih. ne glede na vse vem, da ga imam še vseeno rada, čeprav sva v tem trenutku skupaj samo zaradi dobrega glasu najinih družin. nekaj se je spremenilo med nama. željna njegove pozornosti se včasih trudim, da bi bilo tako kot je bilo, a po drugi strani mu sama ne morem oprostiti prevare, ravno tako kot je on ne more meni. sanje o otrocih in popolni družini so vsekakor le še sanje in lepe besede. po pravici povedano niti ne vem kaj sva razmišljala, ko sva sprejela darilo ob obletnici najinih staršev, ko so nama v roko porinili karti za križarjenje. češ, uživajta in poskrbita že enkrat, da nam ne bo več tako dolgčas. dobro vem, da so imeli v mislih vnuke. ampak razočarati lastne starše ni tako enostavno kot se sliši. ne na tak način. ne po vsem tem kar so mi omogočili. nekaj se bo vsekakor moralo spremeniti. slej ko prej. mogoče pa je sedaj priložnost za kaj takšnega. -----------------------------hello there lovely passangers (: in ja, da nebom po potrebi zgubljala besed. ana tukaj in sicer dekle, ki bo čez nekaj dni dopolnilo polnih osemnajst let. en dan pred dnevom boja proti okupatorju, če smo natančni. ampak to sedaj niti ni pomembno. prihajam iz jesenic in hodim na veliko zeleno šolo also known as gimnazija jesenice. ampak tudi to ni nevem kakšen podatek. lahko me poznate nekateri že kot nikki/jacqueline še iz oxforda, sedaj pa bivša anthea/amelia iz defying gravity in današnja teresa/colin (my lovelies). kakšno vprašanje, želja po posebni povezavici or whatever else - msn, inbox, facebook - whatever you want most <3 ----------------------------- | |
| | | kaylee!? staff member
Število prispevkov : 82 Join date : 10/04/2012 Age : 30
| Naslov sporočila: Re: bennett, kaelyn bethany Sob Apr 21, 2012 8:56 am | |
| | |
| | | | bennett, kaelyn bethany | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |