RMS Olympic | ob morebitnih težavah se lahko obrnete na osebje foruma. forever this way je role play game forum srednje težavnosti brez omejenega števila besed in brez cenzure. |
The forum staff | |
Latest topics | » jacqueline`s letter boxČet Jun 14, 2012 9:09 am by nelson abbot» fall, live, whack, stuckČet Jun 14, 2012 8:54 am by nelson abbot» my playlist.Čet Jun 14, 2012 8:51 am by eustace» klepet.Čet Jun 14, 2012 8:50 am by eustace» never sorry, never wrongČet Maj 24, 2012 12:27 am by elexendria westwick» turn the light off I wanna be with youSre Maj 23, 2012 6:09 am by elisabeth bell» The thing that is really hard and really amazing is giving up on being perfect and beginning the work of being yourself. Sre Maj 23, 2012 3:52 am by elisabeth bell» you'll be on my mind. forever and always.Tor Maj 22, 2012 7:38 am by elisabeth bell» cabin claimsPon Maj 21, 2012 8:34 pm by rosemary |
Credits | |
|
| boiler room | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
rosemary staff member
Število prispevkov : 136 Join date : 09/04/2012 Age : 31
| Naslov sporočila: boiler room Sob Apr 14, 2012 3:40 am | |
| | |
| | | dorothée st. pierre first class member
Število prispevkov : 29 Join date : 17/04/2012
| Naslov sporočila: Re: boiler room Sre Apr 18, 2012 8:07 am | |
| for aleks moram priznati, da ni nič posebnega, se ti že zdaj opravičujem za slab začetek dorothée si je prvič odkar je prišla na ladjo vzela čas zase. vedno je imela kakšen opravek, ki si ga ni želela in v glavi je ves čas slišala mamin prodoren glas: vedi se kot prava dama. ne žveči z odprtimi usti. noge prekrižaj elegantno. ne vpij. globoko je zavzdihnila, ko se je sprehajala po sončni palubi. "ja nicole," je glasno rekla in se zdrznila. sama sebe je zalotila, da je od prihoda sem naprej razmišljala o mami. bila je na ladji, ki ji je ponujala več kot dovolj, a vseeno je zadnje dni zapravila za razmišljanje o čarovnici, ki ji je grenila enaindvajset let njenega kratkega življenja. odločila je, da bo temu naredila konec. v tistem trenutku. razgledala se je naokoli in opazila le nekaj bogatašev, ki so bili še preveč podobni nicole st. pierre. vsak njihov gib jo je preprosto spominjal nanjo in odločila se je, da se spusti nadstropje nižje, ga malo razišče in si poišče nekoga, ki ji bo odvrnil misli na dom. v spodnjem nadstropju se ji je zdelo, da končno lahko zadiha. ni se več počutila izpostavljena, vsekakor pa se ni počutila kot dama iz visoke družbe. bila je le enaindvajsetletnica, ki ni vzbujala posebne pozornosti, ko je razpela belo bluzo in malo razmršila lase. vsekakor se je počutila kot ena izmed mnogih potnikov. sedaj se je končno razgledala na okoli in ugotovila, da je potrebovala ravno to - spremembo okolja. njena zmedena osebnost je zopet dobila priložnost, da pride na plan in postane še bolj edinstvena, kot je bila sicer. ozirala se je okoli in si ogledovala lepo pobarvana bela vrata. sicer ni bila čisto prepričana ali naj katera koli odpre in pokuka v zanimivo notranjost. hladen vetrič ji je razmršil lase in v svoje raziskovanje ni bila več prepričana. kljub njeni radovednosti in neukrotljivemu dolgčasu, bi se lahko za belimi vrati skrivala prečudovita kabina gosta in neprijeten prizor, katerega si sploh ni želela videti. sprehajala se je naprej in si grizla ustnico, kot je počela vedno, ko je zasanjano razmišljala o stvareh, ki si jih želi in čaka na njih. vsekakor je čakala na prikupnega moškega z belim nasmehom. prav gotovo mora biti samozavesten. ampak ne samovšečen. zasanjano se je primajala do vrat, ki so izstopala. za razliko od ostalih - belih, je rjavolaska stala pred rjavimi vrati in bila je popolnoma prepričana, da to ni kabina, pač pa soba, ki jo je vredno raziskati. kot največja kriminalka je pogledala okoli sebe, hitro prijela za kljuko, odprla vrata in se izmuznila noter. srce ji je bilo neverjetno hitro, dihala je še hitreje. postalo ji je vroče, ampak tokrat ne zaradi strahu. pogledala je okoli in zagledala ogromno kotlov. vročina je bila neznosna, a ni je motilo. pristala sem v kurilnici, je pomislila in si slekla bluzo. ni je motilo, da se je po sobi sprehajala samo v korzetu. prepričana je bila, da tukaj ne bo videla nikogar. sprehajala se je sem in tja, vsak trenutek se ji je zdel čaroben. nikoli ni sama preživela toliko časa. naslanjala se je na steno in razmišljala o stvareh, ki jih je vedno skrivala pred drugimi. tista žalost. zaprla je oči in kljub ropotu kotoljev, čez nekaj kratkih minut zaslišala zvok, ki za ta kraj ni bil normalen. bil je preveč... človeški. kar poskočila je od strahu in se zazrla v visoko postavo pred sabo. | |
| | | aleksander zielinski staff and crew
Število prispevkov : 39 Join date : 10/04/2012 Kraj : gdansk, poland
| Naslov sporočila: Re: boiler room Čet Apr 19, 2012 12:17 am | |
| FOR, dorothée :3
delo na ladji je zaenkrat povsem ustrezalo njegovim pričakovanjem. marsikdo bi vihal nad celotnim poslom, češ kaj je uglednega v tem, da je tvoja dolžnost skrbeti za številne muhe bogatašev in pospravljati še za tretjim razredom. glede na to, da večina potnikov ni nikdar živela na ulici, so vsi spadali na precej višje položaje kot aleksander. in stvar je bila skrajno zabavna, sploh ker je že v prvih štiriindvajsetih urah odkril, kako nenavadne navade in kaprice imajo nekateri od njih. seveda je obenem veljal tudi rek, da služabniki vedo vse in tako je bil priča že nekaj hudomušnim prepirčkom v kabinah tistih, ki so imeli več kot le veliko pod palcem. vendar je imel tudi sam meje, koliko časa se lahko ustrežljivo smehlja naokrog in teka sem ter tja s pladnji v roki in preklada kovčke po palubi. zato se je previdno izmuznil stran od preostalega živahnega dogajanja in se odpravil skozi prostore za osebje, zraven pa oprezal naokrog, da bi našel kak skrit kotiček, kjer bi lahko v miru pokadil cigareto in za nekaj minut pozabil na blišč tam zunaj. ladja je bila veličastna v vsakem pogledu, celo nekoliko zastrašljiva v svoji velikosti in bajni notranji opremi. na srečo nikdar ni imel problemov z orientacijo in si je celoten načrt ladje preprosto vtisnil v spomin, da se je bilo nemogoče izgubiti. moč jo je bilo primerjati z manjšim mestecem, ki je imelo zapleten sistem ulic, da si se zlahka izgubil, če jih nisi poznal kot lastno dlan. našel je vrata, ki so vodila v kotlarno in se namrščil, ko je ugotovil, da sploh niso zapahnjena, temveč rahlo priprta. stopil je v notranjost in najprej pogledal naokrog po prostoru, skoraj bi spregledal oddaljeno postavo, ki je hodila med paro in meglicami na drugi strani sobe. ''hej!'' je zaklical proti prišleku in se odpravil preko prostora, da bi preveril, kaj se sploh dogaja. napol je pričakoval, kakšnega njemu podobnega nepridiprava, ki se je vtihotapil na ladjo, a namesto tega je pred njim stala temnolaska v korzetu. ''predvidevam, da si malce zašla?'' se ni trudil z vljudnostnim vikanjem po katerem bi moral segati, kakor je narekoval bonton in verjetno tudi njegova delovna pogodba. ob prvem sestanku vsega osebje, še pred odplutjem ladje, so jim zrecitrali prave litanije o pravilnem vedenju v družbi potnikov. od tega, kako jih morajo nagovarjati, kako naj bodo vsi uslužni in pohlevni ter naj izpolnjujejo njihove še tako ekscentrične želje. vendar se je temnolaska nahajala na njej prepovedanem območju in tako se ni čutil niti malo dolžnega spoštovati pravil, če jih je kršila tudi ona. ''mislim, le zakaj bi se sicer ena od potnic nahajala na precej očitno prepovedanem kraju,'' je nadaljeval in potisnil dlani v žepe temnih hlač, ki so bile del njegove uniforme. po vsej verjetnosti bi zdajle moral od spredaj in zadaj streči v kateri od kabin, ki so mu bile predpisane, a tole srečanje je bilo vse preveč zabavno, da bi ga že prekinil. ''...in obenem še napol slečena? resno, kaj počneš tukaj?'' je s pogledom zdrsnil prek njene postave in pomignil na svetlo bluzo, ki je ležala na enem od kotlu in se po vsej verjetnosti že navzela madežev olja. ''bluza bo polna madežev in dvomim, da nameravaš takšna tudi nazaj. mar nimate vi ljudje cel kup pravil o ustrezni podobi v javnosti?'' se je komaj opazno nasmehnil in se naslonil na visoki steber. | |
| | | dorothée st. pierre first class member
Število prispevkov : 29 Join date : 17/04/2012
| Naslov sporočila: Re: boiler room Čet Apr 19, 2012 6:12 am | |
| for aleks roke je zmedeno prekrižala na prsih, ni točno vedela kaj naj stori. znana je bila po tem, da se je v neprijetnih situacijah hitro znašla, a teritorij je bil zanjo nov, moški pred njo pa tako zanimiv, da se ni upala premakniti. prepričana je bila, da se ta dogodek ne bo predobro končal. stala je pred njim in si grizla ustnico. v takem položaju še ni bila, bilo ji je neprijetno, ni pa je motilo, da bo končno spoznala nekoga novega, ki pa je za povrhu vsega še pripadnik moškega spola. pomaknila se je bližje in v roke vzela belo bluzo, ki je bila resnično umazana. ni se bala posledic, ker se nahaja v tej sobi, ampak mnenja sogovornika, ki bi jo lahko narobe ocenil. preden je spregovorila se je malo odkašljala in si popravila lase "se opravičujem. res je, malo sem zašla, ko sem raziskovala ladjo in..." je zmedeno govorila in si grizla ustnico. dobila je občutek, da se mu vse to zdi preveč zabavno. bila je v čudnem položaju in vedela je, da bi ji mama pošteno napela. že to, da se je sprehajala po prepovedanem kraju je bilo grozno, ampak da je bila za povrhu vsega le v korzetu?! kakšno ogorčenje. je pomislila in se sama pri sebi nasmehnila. "resnično mi je žal in se iskreno opravičujem," se je še zadnjič opravičila in pogledala v tla. ponavadi se ni nikoli opravičevala, ko pa se je ni mislila resno. ampak tokrat je bilo drugače. resnično se ni želela zameriti očarljivemu moškemu, ki se ji je prijazno smehljal. nekaj trenutkov ga je mirno poslušala, vse skupaj je postalo že smešno. da bo nekega neznanca skrbelo, kako oblečena bo zapustila kotlarno? nezaslišano! kako nevzgojen je ta fant! je v glavi slišala mamin glas in komaj zadržala smeh. dorothée je bila znana po tem, da je ni skrbelo, kaj si drugi mislijo o njej in tudi ta trenutek je to skrb želela pregnati iz misli. "kdo pa si ti, da mi boš govoril o pravilih oblačenja? nikogar ne bo motilo, če se bom v svojo kabino zatekla v korzetu." malo se je nasmehnila in hitro poiskala besede za nadaljevanje monologa. "poleg tega pa, gospod ..." ker ni vedela, kako mu je ime ali se piše je nanj le pomignila in čeprav je bilo to izredno nevljudno je nadaljevala. "predlagam ti, da če te moje oblačenje res tako zelo moti, glej stran, razen če se pogledu seveda ne moreš upreti." vse skupaj se ji je zdelo tako smešno in prepričana je, da se bosta čez leta na ta dogodek spominjala ob topli skodelici čaja - vsa nasmejana. ni točno vedela kateremu razredu pripada, prepričana pa je bila, da prvemu ne. nihče iz prvega razreda ne bi pristopil do nekoga in ga tikal ne da bi se prej vljudno predstavila. to ji je bilo všeč, končno normalna oseba za pogovor. mogoče se bo iz tega še kaj izcimilo, je navdušeno pomislila in lepotcu podala roko: "dorothée st. pierre, me veseli." | |
| | | aleksander zielinski staff and crew
Število prispevkov : 39 Join date : 10/04/2012 Kraj : gdansk, poland
| Naslov sporočila: Re: boiler room Sob Apr 21, 2012 6:46 am | |
| niti za kratek trenutek ni odmaknil svojega pogleda z njenega obraza, ko je kar nekoliko kljubovalno strmela nazaj vanj in se očitno odločala, kaj naj sploh naredi. končno se je le premaknila s svojega mesta in naredila nekaj korakov bližje k njemu ter s stroja vzela belo bluzo, ki se je, kakor je napovedal, navzel temnih lisastih madežev. ''raziskovala si ladjo in se odločila sleči sredi kotlarne?'' se je zdaj že prav vidno zabaval ob trenutnem dogajanju. naslonil se je na steber poleg njega in na prsih prekrižal roke, medtem ko je ona k sebi stiskala tisto ubogo umazano bluzo. ''brez skrbi, saj se ne pritožujem. samo zanima me, komu se moram zahvaliti, da sem dobil takšno dobrodošlico ob vstopu,'' se je nasmehnil ob njeni precej očitni zadregi. resno, le kateri moški bi se sploh lahko jezil ob pogledu nanjo? zagotovo ne katerikoli od njegovih sodelavcev, torej bi bilo praktično vsakomur vseeno, če se je nahajala na potnikom prepovedanim območjem. vsak je z lahkoto pozabila na pravila že samo ob bežnem pogledu na rahle zaplate gole kože, ki jih je razkrivala. ''naj ti ne bo žal. meni zagotovo ni,'' je nadaljeval in se tiho zasmejal ob vnovični poplavi drobcenih opravičil. moral je priznati, da je bila nadvse prikupna in očitno jo je družba tudi temeljito obdelala z njihovimi izpraznjenimi puhlicami in frazami. vse je potekalo na tako vljudnostnem nivoju, da se je še sam nevede izražal presneto sprejemljivo. ''seveda. po svoji kabini lahko hodiš tudi povsem gola, če ti tako ustreza. ali v kakšnem čipkastem spodnjem perilu – to je trenutno v modi med vami bogataši, kajne?'' je skomignil z rameni in ji dal vedeti, da je res vseeno kaj počne na samem. bogataši so tako ali tako imeli cel kup svojevrstnih fetišev in navad, ki jih nikoli ne bo mogel povsem razumeti. od tega, da so bili tako zelo obsedeni z zlikanim perilom in da nobeno oblačilo na sebi ni smelo imeti niti pikice umazanije. ''vendar moraš nekako priti do kabine... v korzetu pač ne bo šlo. le kaj bodo rekli ljudje,'' je vprašujoče privzdignil obrvi, četudi se je v njegov pogledu povsem dobro dalo razbrati, da jo le zbada. kdo ve kaj je huje – hoditi po prvem razredu v umazanih oblačilih ali hoditi brez nekaj kosov oblačil? odločitev bo pač njena. ''gospod? draga, res sem vse prej kot gospod, verjemi mi na besedo,'' se je od srca nasmejal in se nekoliko prestavil na svojem mestu. res je imela v sebi vgravirana vsa pravila obnašanja, očitno pa ji je nekdo pozabil povedati, da se do strežnikov nikakor ne rabi obnašati s takšno iminenco. ''niti malo me ne moti. sem mar rekel, da me moti? le skrbi me zate, če te vidijo takole si bodo mislili najhujše. poleg tega se nahajaš tukajle z mano – dekle iz prvega razreda v pomankljivih oblačilih in tip iz osebja, s to sliko je nekaj narobe,'' je glavo nagnil rahlo na stran, ko je čakal na njen odziv. izgleda, da je potrebovala le rahel zbodljaj pa se je že malce prekršila in proti njemu hote ali nehote poslala nekaj spogledljivih besed. ''francozinja? zanimivo,'' je pokomentiral njeno predstavitev, ne da bi ji v zameno podal roko, le njeno je obšinil s pogledom, nato pa se ozrl nazaj proti njej. ''torej, dorothée st. pierre, oba veva, da se ne nahajava na isti družbeni etapi. si prepričana, da ne bi bilo bolje zate, da nemudoma odideš?'' je spregovoril in v njegovem glasu je bilo moč slišati precej očiten izzic. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: boiler room | |
| |
| | | | boiler room | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |